Godmorgon!

Hejhallå!
Nu har jag precis vaknat men ligger fortfarande i sängen. Pratade precis med Jonas som var på Hm, lite avis blir man ju. Igår var det några härliga tjejkompisar här på besök och vi gjorde Plankstek och såg Så mycket bättre & filmen "Taken". Nu ska jag fortsätta plugga men ska även hinna med en sväng på solariet tillsammans med Tim, vi hör av oss senare ikväll då Jonas och **** kommer hem!
Puss & kram
// Robin

Härliga gänget! Amanda, Madde & Pernilla var också med.

Östersund

Hejhallå jag Jonas är "hemma" i Östersund över helgen vilket är trevligt. Igår så var jag till Zara på middag och sen va vi hos mig en sväng innan vi drog ut på stan och O´learys, det var väldigt trevligt!
Idag så började dagen med älgjakt i Aspås, skönt att komma ut i det kyliga och dimmiga vädret, ingen älg för mig men för min kusin Micke gick det bättre. Grattis till honom!
Sen var det hem och duscha innan jag hämtade upp syster och åkte till pappa på middag, tjälaknul bjöds det på, gott!
Nu ikväll har det varit filmmys med Sara och Karolin, väldigt trevligt. Vi såg Titanic och Sara hittade en del komiska scener i den filmen.. Tack för ikväll!
Puss & Kram //Jonas
Kvällens godsaker.
Hm ja...
Mysigt värre!
Mums!
Fritz va med :)

Twilightnight

Hejhallå! 
Igår blev det ingen uppdatering varken från mig eller Jonas men det var för vi hade fullt upp. Jonas åkte hem till Östersund igår, så jag passade på sova över hemma hos Frida tillsammans med Rebecca & Hanna, Supermysigt var det. Vi åt god middag, och såg alla 3 Twilightfilmerna (som jag aldrig har sett) och på Onsdag är det premär för fjärde filmen, spännande.
Lite sömn blev det också... Nu är jag iallafall hemma och har precis skrivit klart mitt engelskatal, tror jag. Ska bara öva in det nu. I övrigt är det väldigt lugnt och tyst här.. bara jag här, vet inte vad jag ska göra.. titta på tv, dator, tv, dator. Saknar Jonas men han kommer hem imorgon och inte ensam heller, så det är positivt.
Nä, nu ska jag träna på talet litegrann och kanske, om jag orkar.. städa lägenheten.
Puss & kram
// Robin


Myspys


Alla godsaker!


Supertjejerna!


Vi fick även besök imorse

Taconight

Hejhallå!
Ikväll har jag (Robin), Rebecca & Malin haft en myskväll tillsammans. Den började efter skolan då vi for hem till mig och bakade en kladdkaka, då även Hanna och Frida joina. Sedan såg vi The backup plan och det blev tacos till middag! Supergott men usch vad mätt man blev.. Efter det såg vi Easy A. Efter den for Rebecca & Malin hem och disken blev lämnad till mig, haha närå!
Nu har jag iallafall diskat och Jonas kom precis hem från jobbet, så nu blir det te och lite tvmys, antar vi ska se svagast länken! Superbra program, ser ni det?
Puss & kram
// Robin


Hittade även jag och Jonas blivande bil igår ;)

Tick tack

hejhallå!
Robin som pratar, ni trodde kanske ni skulle slippa se massa inredning i den här bloggen... men tyvärr!
jag kunde inte hålla mig längre, så här kommer ett litet, kanske inte så kul inredningstips!
För det första så är alla smådetaljer man väljer ha med i ett rum viktiga! Dagens detalj är Klockan.
Antingen så väljer man en tråkig basic rund/fyrkantig klocka med siffror på. Personligen tycker jag det är asfult.
Så därför tycker jag man ska välja en roligare klocka, lite abstrakt, stor, annorlunda.. ja ni förstår.
Puss & Kram
// Robin
En snygg modern väggklocka som vi har valt att ha i våran lägenhet.

En vanlig tråkig väggklocka




Möjligheterna är oändliga



Skott, sprut & ambulans!

Tjaa bitches!
Dagen började med att Jonas for på jobbet och jag "försov" mig, trodde jag iallafall men som tur var så var jag en timme för tidig. Idag hade jag spanskaprov och det gick väl helt ok..
När Jonas kom hem sa han "AMBULANS" och jag for upp som ett skott från soffan fram till sovrumsfönstret, nyfiken som jag är. Hoppas tanten blir frisk.
Sedan gjorde vi mat, ugnspannkaka blev det. Mycket gott! Vi passade även på att göra en kladdkaka medan vi liks höll på. Sedan sprutade jag ner hela köket när jag skulle skölja ur en diskmedelsflaska, haha.
Nu sitter vi och väntar på Malin och Pernilla och sedan ska vi gå till Amanda en sväng.
Puss & kram
// Robin och Jonas
Pannkakan

Robin står och diskar

Kladdkakan



Hejhallå vi har skaffat blogg!

Hejhallå! Nu har jag och Robin fixat en blogg så ni folk får hänga med vad som sker hos ett bögpar som bor ihop :)
Robin sitter och pluggar spanska, vilket han verkligen behöver göra då det är prov imorgon, själv tar jag det lugnt och laddar inför en ny arbetsdag imorgon.
Bloggen kommer bli mer intressant framöver då jag, Jonas lärt mig hur man bloggar, Robin kan ju redan!
Ha det fint gott folk! Puss & Kram från oss.
Härliga minnen från slutet av sommaren.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0