Måndag

Hallå folket! Idag är det en vanlig måndag och livet rullar vidare. Jag Jonas har jobbat idag och höll på att köra på ett gäng renar, jäkla Lappland! Men annars gick det bra.
Robin har varit på skolan vilket gick bra för han. Duktig kille är han!
Sedan for vi en sväng på Dollarstore vilket vi gör ofta, haha. Som Robin sagt, Dollarstore är ju lika med Lyckseles Stureplan.
På dollar så träffade vi också Robins arbetskamrat Maggi som är en härlig kvinna, hon har nyligen kommit hem från en sjuveckors resa i hemlandet Chile.
Till middag blev det makaroner och korv vilket inte var nog lyxigt till middag, det är ju måndag så han förväntade sig lyxigare mat! ^^
Robin sa också okväll " De här russina har legat här sedan i julas, men visst blir det vindruvor när dom torkat?" Haha söt kille!
Och vi vet som sagt inte när Fritz fyller år så vi köpte en krämtårta från bageriet för ynka 64 kronor, god var den!
Nu ikväll har det blivit trisskrapande med 100 kronor i vinst, tv och massage, eller jag har inte fått någon men Robin är knådad och mjuk!
Puss & Kram // Jonas & Robin
Fritz andra födelsedagstårta, men det är vi som äter av den..
Fritz i full fart!

Sagan om bögarnas återkomst...

Hej! Länge sedan sist men här är vi igen! Sedan sist har vi gjort om sovrummet, målat och fixat. Bilder kommer senare på det.
Katten Fritz har flyttat in när Jonas mamma är bortrest.
Nya bilen rullar bra och vi alla är gla.
I helgen har Jonas vänner Karolin och Sofie från Östersund varit på besök. I fredags åt vi middag på Golden bar, kolgrillat kött, mycket gott.
På lördagen så var vi på dollar och handlade lite, sedan på kvällen blev det fest hos oss. Det var en mycket trevlig kväll och vissa började tidigare än andra, hehe! Några av Robins kompisar kom också hit och festade. Inga glas kraschade, bara en lampa som gick sönder plus lite rödvin från en blödande Sofie så det var ju en riktigt lyckat kväll, kunde ju varit värre!
Idag Söndag så åkte tjejerna tillbaka till Östersund och vi har tvättat samt gjort god middag, älgkött!
Eftersom vi inte vet när Fritz fyller år då han är hittekatt så antog vi att det var idag så vi bakade en tårta! Gottgott!
Veckan som kommer består av jobb och plugg men vi ska bli duktigare med uppdatering!
Ha en underbart mysig söndagskväll!
Puss & Kram // Jonas & Robin
Skål!
Lördagens middag!
En hyper Sofie och en harmonisk Jonas!
Karolin i högform!
Tårtan!
Fritz på soffan :)
PUSSSSS!!

RSS 2.0