Brrr

Hallåhallå, nu är det måndag igen och ytterligare en helg har passerat. I lördags var vi till Umeå för shopping, vi hittade lite kläder och lite småsaker till hemmet. Vi köpte även 17 meter tyg vilket var hela rullan dom hade på affären, resultat av vad allt tyg ska vara till kommer senare.
Sedan blev det snabbt hem från Umeå och iväg på Hannas 18-årsfest vilket var mycket trevligt!
Men usch så kallt det varit i helgen, -37 som värst enligt våran termometer! Men vi är ju hårda norrlänningar så inga problem!
Igår söndag var det chilldag med massa mys, var inte ut på hela dagen! Vi såg filmen Buffering som vi tyckte var bra, rekomenderas till dom som inte är rädd för homosexuella och deras aktiviteter^^
Nu är Robin på bio med sin klass och jag har käkat massa frukt och ser TV.
Hoppas allt är bra med alla ute i landet!
Slänger upp några bilder på bilen också som vi köpte i december, inte tagit kort på den förrän nu!
Puss & Kram
Lite is kvar, försökte tina av den ikväll!
Mitt kvällsnöje! Mums!

Kommentarer
Postat av: Sofie (Soffen) Danielsson:)

nä nu hör're ni, vad hände med att göra min dag??Skrev ni inte också att ni skulle bli bättre och blogga oftare??!! Hallå, jag kräver fler inlägg och det oftare! Vi här lite mer söderöver från er träffar er inte så mycket nu mera så vi är stort behov av lite Jonas och Robin ibland- för att dämpa "the cravings" för lite Wild'n crazy Jonas beöver jag den här bloggen! skriiv skriv skriv.;-)

2012-02-29 @ 04:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0